Call us: +30 6977999632
Cythera, GR 18 C

Διαμερίσματα Αχινός, 1ος και 2ος όροφος, Αγία Πελαγία, Κέντρο

Διαμερίσματα Αχινός

Διαμερίσματα Αχινός (Κέντρο Αγίας Πελαγίας) , 1ος & 2ος όροφος

Απολαύστε την ενέργεια της Αγίας Πελαγίας δύο βήματα από τη παραλία στα ευρύχωρα διαμερίσματα Sea Urchin (Αχινός) Apartments

Αυτά τα διαμερίσματα βρίσκονται στο κέντρο της Αγίας Πελαγίας στον παραλιακό δρόμο, δίπλα στα εστιατόρια και καφέ και ακριβώς πάνω από την κεντρική παραλία που απέχει 30 μέτρα.

Με απεριόριστη και απρόσκοπτη θέα στην παραλία και το λιμάνι, αφήστε το νου σας να ταξιδέψει μέχρι την απέναντι στεριά στην Πελοπόννησο και στοιχηματίστε για τα ονόματα των κρουαζιερόπλοιων που περνούν.

Τα διαμερίσματά μας διαθέτουν εκτός από την εξαιρετική θέα, πλήρη κουζίνα 60 εκ με κεραμική εστία, ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, καφετιέρα, ψηστιέρα / τοστιέρα, ανιχνευτής καπνού, Smart TV 32 ιντσών και γρήγορο Ίντερνετ 50 MBps με Wi-Fi και Ethernet.

Επίσης υπάρχει διαθέσιμο πλυντήριο ρούχων. 

Το κάθε μπαλκόνι διαθέτει 4 μεγάλες ανακλινόμενες πολυθρόνες με μαξιλάρια και τραπέζι επεκτεινόμενο μέχρι 1,40 μέτρα μήκος.

Το Διαμέρισμα του 1ου Ορόφου (36 τ.μ.) μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 4 άτομα και του 2ου ορόφου (28 τ.μ.) μέχρι 3 άτομα

Ανέσεις

Ασφάλεια

Φωτογραφίες

Τοποθεσία

Ιδανικό σημείο τόσο για να απολαύσετε τις μοναδικές ομορφιές της Αγίας Πελαγίας, αλλά και σαν βάση για τις εξορμήσεις σας στα Κύθηρα με τις αμέτρητες παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά και τα δεκάδες πανέμορφα χωριά.

Sea Urchin Apartments Agia Pelagia Kythira, view from the air